Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist 2018

Microsoft Office Specialist

Το Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist είναι ο παγκόσμιος διαγωνισμός που διοργανώνεται στην Ελλάδα για 17η χρονιά από τους φορείς πιστοποίησης INFOTEST και ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Ο διαγωνισμός αξιολογεί τις δεξιότητες των μαθητών από όλο το κόσμο στις εφαρμογές του Microsoft Office Word, Excel και PowerPoint 2013.

Πληροφορίες σχετικά με την πιστοποίηση Microsoft Office Specialist

Η πιστοποίηση Microsoft Office Specialist αποδεικνύει την γνώση των εφαρμογών Microsoft Office στον βέλτιστο βαθμό. Πάνω από 1.200.000 εξετάσεις τον χρόνο την καθιστούν πρότυπο στο χώρο των πιστοποιήσεων. Η εξέταση είναι online διάρκειας 50 λεπτών στην οποία οι εξεταζόμενοι καλούνται να απαντήσουν ορθά σε 27 ερωτήματα. Όσοι από αυτούς λάβουν βαθμολογία άνω των 700/1000 αποκτούν την πιστοποίηση Microsoft Office Specialist καθώς επίσης και το δικό τους επαγγελματικό προφίλ στην Certiport – VUE Pearson που αποτελεί τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποιήσεων σε παγκόσμια κλίμακα.

Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπάρτης και διαγωνισμός Microsoft Office Specialist

Στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπάρτης είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι αφού κάθε χρόνο οι μαθητές μας βρίσκονται στην πρώτη τριάδα του διαγωνισμού! Ωστόσο τα επιτεύγματά μας δεν σταματάνε εκεί αφού εξαιρετική πορεία έχουν οι μαθητές μας και στον Παγκόσμιο διαγωνισμό που αποτελεί συνέχεια του Πανελληνίου. Ενδεικτικά στον προπέρσινο διαγωνισμό η μαθήτριά μας Ηρώ Λυγνού κατέκτησε την 6η θέση παγκοσμίως και ο Αναστάσιος Μελάς στον περσινό κατέκτησε την 16η θέση παγκοσμίως! Έτσι λοιπόν φέτος όπως και τις προηγούμενες χρονιές είμαστε έτοιμοι να οδηγήσουμε τα παιδιά μας στην κορυφή!

Μπορείς να είσαι ΕΣΥ ο νέος Πανελλήνιος Πρωταθλητής στο Μicrosoft Word 2013, στο Microsoft Excel 2013 ή και Microsoft PowerPoint 2013 στο τελικό που θα διεξαχθεί στην Microsoft Hellas και να κερδίσεις ένα δωρεάν ταξίδι στo Anaheim, στη California των Η.Π.Α. Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα καθώς επίσης να διεκδικήσεις τα παρακάτω έπαθλα!

Τα Έπαθλα του Παγκοσμίου Τελικού είναι:

1η Θέση
Χρηματικό έπαθλο $7.000 USD
Χρυσό Μετάλλιο και Κύπελλο Πρωταθλητή
Επίσημη Βεβαίωση Βραβείου

2η Θέση
Χρηματικό έπαθλο $3.500 USD
Ασημένιο Μετάλλιο
Επίσημη Βεβαίωση Βραβείου

3η Θέση
Χρηματικό έπαθλο $1.500 USD
Χάλκινο Μετάλλιο
Επίσημη Βεβαίωση Βραβείου