Για ηλικίες 4 έως 6 ετών
Παιδικά Τμήματα Η/Υ

Για ηλικίες 4 έως 6 ετών

Tutorials
4.9
Training programm
4.7
Teacher
4.9
Price
4.7
Η πρώτη επαφή των παιδιών με Η/Υ ξεκινά και το μάθημα σημαίνει διασκέδαση και δημιουργικότητα μαζί.
4.8
Tutorials
3.7
Training programm
2.4
Teacher
3.1
Price
2.4
Summary rating from 12 user's marks. You can set own marks for this article - just click on stars above and press "Accept".
2.9

Επίπεδο TOT


 • Βασική επιδίωξή μας: αποτελεί η γνωριμία των παιδιών με τους υπολογιστές και η σταδιακή εξοικείωσή τους με αυτούς.Το συγκεκριμένο στάδιο περιλαμβάνει την ενασχόληση των μαθητών με:
  • Μαθαίνουμε για τους υπολογιστές
   Η ενότητα αυτή έχει στόχο την εξοικείωση των μαθητών με το σύστημα του υπολογιστή. Τα παιδιά διδάσκονται να χειρίζονται σωστά τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, χρησιμοποιούν ειδικό λογισμικό για παιδιά προσχολικής ηλικίας και έχουν σκοπό να ολοκληρώσουν διάφορες δραστηριότητες για να αποκτήσουν Άδεια Χρήσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή.
  • Μαθαίνουμε τα χρώματα και τα σχήματα
   Στην ενότητα αυτή οι μαθητές μαθαίνουν τα χρώματα και τα σχήματα. Φτιάχνουν και ζωγραφίζουν σχήματα, εισάγουν πλαίσια στις ζωγραφιές τους, συνδέουν τα σχήματα με αντικείμενα και σχήματα. Ζωγραφίζουν ένα σπίτι  και ταξινομούν αντικείμενα ανάλογα με το χρώμα τους.
  • Μαθαίνουμε το αλφάβητο
   Σε αυτή την ενότητα τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τις έννοιες της γραφής και της ανάγνωσης. Μαθαίνουν να γράφουν, να επεξεργάζονται και να μορφοποιούν ένα κείμενο.
  • Μαθαίνουμε τους αριθμούς
   Στην ενότητα αυτή οι έρχονται σε επαφή με την αριθμητική και τα μαθηματικά. Μετρούν, διασκεδάζουν ταξινομώντας αριθμούς για να εξοικειωθούν με τις έννοιες της αριθμητικής και βρίσκουν τους αριθμούς στο πληκτρολόγιο μορφοποιώντας το στυλ τους .
 • Πρόθεσή μας: Ο υπολογιστής να μεταμορφωθεί στα χέρια τους από απλή μηχανή παιχνιδιών σε χρήσιμο εργαλείο δημιουργικότητας.
 • Στόχος μας: Η απόκτηση γνώσεων που θα βρίσκονται σε πλήρη αντιστοιχία με όσα θα συναντήσουν στο νέο σχολικό τους ξεκίνημα. Μια πρώτη επαφή με τους αριθμούς, την ώρα, τα σχήματα, τα χρώματα καθώς και τα γράμματα της αλφαβήτας. Να μάθουν τις βασικές αρχές της χρήσης του υπολογιστή.
 • Μέριμνά μας: Η δημιουργία ευχάριστου περιβάλλοντος που θα ενισχύσει καθοριστικά την ανάληψη πρωτοβουλιών εκ μέρους των παιδιών. Να μάθουν να μοιράζονται και να συνεργάζονται για τη διεκπεραίωση των πρώτων τους σχεδίων εργασίας.