Κοινωφελή Εργασία ! ΔΩΡΕΑΝ Κατάρτιση Συμμετεχόντων !

Κοινωφελή Εργασία ! ΔΩΡΕΑΝ Κατάρτιση Συμμετεχόντων !

Αφορά τη Γ’ φάση των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας για 24.251 θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Στις 24.03.2017 αναρτήθηκε ο οριστικός πίνακας αποτελεσμάτων για τα προγράμματα. Οι ωφελούμενοι θα μπορούν να επιλέξουν πενθήμερη εργασία ή εναλλακτικά τέσσερις ημέρες εργασία και την 5η μέρα κάθε εβδομάδας συμμετοχή σε πρόγραμμα κατάρτισης.
Η Δράση της Κατάρτισης ξεκινά μετά το δεύτερο μήνα εργασίας και περιλαμβάνει τα ακόλουθα εκπαιδευτικά αντικείμενα:

 • Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 120 ωρών
 • Το οποίο περιλαμβάνει 100 ώρες Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) για τρία επίπεδα γνώσεων: στοιχειώδεις, βασικές και προχωρημένες και 20 ώρες «Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα»

 • Πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων πληροφορικής
 • Θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης.

  Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπάρτης, πιστοποιημένο ΚΔΒΜ2 από τον ΕΟΠΠΕΠ, θα συμμετάσχει στην παραπάνω δράση για τη Λακωνία,ως πάροχος κατάρτισης προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης.
  Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα προγράμματα κατάρτισης μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα με τη γραμματεία μας, στο 27310 81111 ή στην Διοσκούρων 35 στη Σπάρτη.
  Επιπλέον μπορείτε να συμμετάσχετε συμπληρώνοντας τη διπλανή δήλωση συμμετοχής.

  Ανακοινώθηκε η εγκύκλιος που αφορά την κατάρτιση των ωφελουμένων της κοινωφελούς εργασίας της Δημόσιας πρόσκλησης του ΟΑΕΔ Νο 1/2017. Δείτε την εγκύκλιο στην επίσημη σελίδα www.voucher.gov.gr ή κάντε κλικ στο σύνδεσμο εδώ

  εικόνα 1

  εικόνα 2

  εικόνα 3

  Αίτηση Συμμετοχής

  Δωρεάν Κατάρτιση Συμμετεχόντων στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας για τη Λακωνία. Αφορά τη Γ' φάση των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας για 24.251 θέσεις πλήρους απασχόλησης.

  Δήμος Κατοικίας