Τμήματα Εφήβων εκμάθησης υπολογιστών

Cloud-Computing-For-Teenage-Students

Τμήματα εφήβων…


Επιδιώκουμε το καλύτερο αποτέλεσμα απέναντι σε γονείς και σε εφήβους, όχι μόνο ως προς την εκμάθηση των υπολογιστών, αλλά και ως προς τη σωστή χρήση τους.

Με μοναδικό στόχο την ανθρωποκεντρική παιδεία, αντιμετωπίζουμε ως μονάδα κάθε μαθητή με επίκεντρο την προσωπικότητά του. Έτσι, προσαρμόζουμε τη διδακτέα ύλη και τα προγράμματά μας, ανάλογα με τις απαιτήσεις των μαθητών μας.Ο έφηβος μαθητής μας, μέσα από τα τμήματά μας έχει τη δυνατότητα :

  • Να έρθει σε επαφή με τον κόσμο της ρομποτικής και ειδικότερα με εξειδικευμένα project, που οξύνουν το νου και ταυτόχρονα ψυχαγωγούν.
  • Με όπλα την εμπειρία, τη γνώση και τις ρηξικέλευθες ιδέες μας, οι οποίες βασίζονται στις νέες διαδραστικές τεχνολογίες, ο μαθητής έρχεται πιο κοντά στην ουσιαστική μάθηση.
  • Με τη σωστή καθοδήγηση των καθηγητών, να χρησιμοποιεί ορθά τον υπολογιστή, ώστε
    να γίνεται βοηθητικό εργαλείο στα χέρια του, ανοίγοντας τους το δρόμο για ένα επιτυχημένο και διακεκριμένο μέλλον.
  • Να χρησιμοποιεί δικό του υπολογιστή. Επομένως, μέσα από τα ολιγομελή τμήματα που σχηματίζονται, οι έφηβοι σπουδαστές του Κέντρου μας, αποκτούν οικειότητα και αυτοπεποίθηση με τα μηχανήματα, αλλά και με τα προγράμματα.

Με λίγα λόγια…με ευσυνειδησία και ειλικρίνεια, προετοιμάζουμε τη νέα γενιά με ΕΝΑΝ και μόνο στόχο!!!Να ενταχθεί με επιτυχία στον “Παγκόσμιο Επαγγελματικό Χάρτη”, ανοίγοντάς του διεθνείς ορίζοντες.

[trx_section bg_tint=”light” bg_color=”#f4f7f9″ top=”20″ class=”accent_top rounded_large” animation=”zoomIn”][trx_content top=”2.5em” bottom=”2.5em”][trx_title type=”2″ align=”center” top=”0″ bottom=”0.85em”]Εκμάθηση Υπολογιστών [/trx_title][trx_blogger style=”courses_3″ filters=”no” hover=”square effect_dir” rating=”no” info=”no” descr=”0″ links=”yes” post_type=”courses” ids=”1392,1397,1606″ columns=”3″ order=”desc” scroll=”no” controls=”no”][/trx_content][/trx_section]