Ποιοι είμαστε

Ας γνωριστούμε…


Είμαστε εκπαιδευτική δομή με 15ετη δυναμική παρουσία στο χώρο της εκμάθησης Η/Υ σε όλες τις βαθμίδες, υλοποιώντας παράλληλα επιμορφωτικά σεμινάρια σε εταιρίες και ιδιώτες.

Tο Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπάρτης δραστηριοποιείται στη Σπάρτη από το 2001. Η επιχείρηση είναι βασισμένη σε σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους, διαρκώς ενημερωμένη με τις πιο πρόσφατες παγκόσμιες εξελίξεις και ιδανική για να εντάξει τόσο τα παιδιά όσο και τους ενήλικες στον κόσμο των υπολογιστών, της τεχνολογίας γενικότερα. Η μεθοδολογία μας βασίζεται σε πολυετείς έρευνες παιδοψυχολόγων και επιστημόνων της πληροφορικής.

Η εταιρία αναλαμβάνει και υλοποιεί ολοκληρωμένες λύσεις εκπαίδευσης στελεχών επιχειρήσεων και αναπτύσσει εκπαιδευτικά προγράμματα που ικανοποιούν τις εκπαιδευτικές ανάγκες κάθε εταιρίας ξεχωριστά.

Σήμερα, έχει αναβαθμιστεί σε Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2, πιστοποιημένο και αδειοδοτημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ). Όλη η ομάδα ανθρώπινου δυναμικού σχεδιάζει και υλοποιεί ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης υπολογιστών και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού. Η εκπαιδευτική μεθοδολογία του κέντρου μετουσιώνει τις αρχές και την κουλτούρα της εκάστοτε εταιρίας σε συμπεριφορά και ενέργειες καθημερινής πρακτικής για τους εργαζομένους µε θετική κατάληξη στην παραγωγικότητα, αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητά τους.

Κορμό του εκπαιδευτικού κέντρου Σπάρτης αποτελούν…


 • η κα Ευαγγελία Καργάκου, υπεύθυνη εκπαίδευσης και
 • ο κς Παναγιώτης Γιαννουλέας , υπεύθυνος γραμματείας
 • το Διδακτικό Προσωπικό
  • Οι καθηγητές μας είναι όλοι απόφοιτοι ανωτάτων ιδρυμάτων, άρτια εκπαιδευμένοι για να μεταδίδουν τη γνώση σε παιδιά και ενήλικες. Όλοι οι εσωτερικοί συνεργάτες μας είναι MOS Master Instructor με πολλές και διαρκείς μετεκπαιδεύσεις στην εκπαίδευση παιδιών και ενηλίκων. Μέριμνά τους η συνεχής ενημέρωση και κατάρτισή τους πάνω σε κάθε καινοτόμο βήμα της τεχνολογίας με στόχο τον εκσυγχρονισμό και την ανανέωση της διδακτικής πράξης.
 • Οι δε εξωτερικοί είναι άνθρωποι με εμπειρία σε Βαλκάνια και Μέση Ανατολή στην ανάπτυξη και εκπαίδευση προσωπικού εταιριών. Προέρχονται από τον Ακαδημαϊκό χώρο, τη Δημόσια Διοίκηση αλλά και τον Επιχειρηματικό χώρο και μας μεταφέρουν τον παλμό της τοπικής, και όχι μόνο, αγοράς διαμορφώνοντας έτσι την προετοιμασία των μαθητών και την επιμόρφωση των ενηλίκων με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.

  Αποστολή μας…


  Nα συνδυάσουμε την τεχνολογία και την εκπαίδευση, προκειμένου να εφοδιάσουμε τα παιδιά και τους ενήλικες με εκείνα τα προσόντα που θα τους προετοιμάσουν καλύτερα για το μέλλον.

  Να εντοπίσουμε, να παρουσιάσουμε και να αναπτύξουμε τους παράγοντες της ανθρώπινης συμπεριφοράς στο χώρο εργασίας, τις διαδικασίες υποκίνησης και ανάπτυξης των ικανοτήτων – δυνατοτήτων των εργαζομένων, ώστε ο κάθε εργαζόμενος να είναι πλήρως καταρτισμένος και σωστά εκπαιδευμένος, για να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των πελατών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  Όραμά μας…


  η δημιουργία ενός κόσμου όπου το ψηφιακό χάσμα θα έχει αμβλυνθεί και ο υπολογιστής θα αποτελεί πολύτιμη πηγή γνώσης και συνάμα έμπνευσης σε μικρούς και μεγάλους.

  Οι δραστηριότητές μας…


  καλύπτουν τους τομείς της τεχνολογικής εκπαίδευσης, της προσωπικής ανάπτυξης, της επαγγελματικής και ποιοτικής εξυπηρέτησης, των πωλήσεων και της διασφάλισης ποιότητας.

  Γνωρίζοντας ότι…


  το ανθρώπινο δυναμικό και τα άυλα στοιχεία (κουλτούρα, κλίμα, γνώση) προσδιορίζουν την ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης, εξασφαλίζουμε την εκπαίδευσή σας για διαρκή επιτυχία στο σημερινό και αυριανό περιβάλλον, αφού δεν αντιγράφονται και δε μεταφέρονται στον ανταγωνισμό.

  Ο χώρος μας διαθέτει…


  • μια άνετη αίθουσα υποδοχής,
  • τρεις αίθουσες άρτια εξοπλισμένες με υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας (ανά μαθητή) και σύγχρονα προγράμματα,
  • ενσύρματη καθώς και ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο,
  • διαδραστικό πίνακα (ο οποίος χρησιμοποιείται και σαν βιντεοπροβολέας),
  • ηχεία και κάθε μέσο που μπορεί να χρειαστεί ο εκάστοτε εισηγητής,
  • έγχρωμους σαρωτές και εκτυπωτές,
  • ψηφιακές κάμερες για επεξεργασία φωτογραφίας και βίντεο, DVD-ROMs και ολοκληρωμένα δίκτυα τηλεπικοινωνιών με άμεση πρόσβαση στο Internet για ανταλλαγή πληροφοριών.

  Χώροι φιλοξενίας…


  • Με τις αίθουσες του Εκπαιδευτικού Κέντρου Σπάρτης έχετε έναν απόλυτα παραγωγικό χώρο όπου και όποτε τον χρειαστείτε.
  • Ο χώρος μας προσφέρεται για ενοικίαση και είναι ειδικά διαμορφωμένος με στόχο να καλύψει τις εκάστοτε ανάγκες οποιασδήποτε στοχευμένης δραστηριότητάς σας όπως:
   • Εταιρικές συνεδριάσεις
   • Επαγγελματικά & Εκπαιδευτικά σεμινάρια
   • Τηλεδιασκέψεις
  • Πέρα από το υποστηρικτικό ανθρώπινο δυναμικό, το κέντρο μας σας εξασφαλίζει και την παροχή του εξοπλισμού για την προβολή των παρουσιάσεων, την ακρόαση καθώς και την επικοινωνία σας με συνεργάτες που βρίσκονται μακριά.
  • Η δυνατότητα διάθεσης των αιθουσών εξαρτάται από το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του κέντρου και ορίζεται κατόπιν επικοινωνίας με τους Υπευθύνους του.